Kisszoba

8 m2-es, parkettás szoba, ami 2-4 fő részére alkalmas. Az alapberendezése 4 fotel, szőnyeg és egy kis asztal.

Alkalmas lehet például: pszichoterápiához, párkapcsolati tanácsadáshoz, mentálhigiénés üléshez, coachinghoz vagy bármilyen más terápiához.

Nagyszoba

25 m2-es, padlószőnyeges burkolatú, klímával felszerelt szoba, ami csoportok számára is alkalmas. Rendelkezésre áll ehhez elegendő szék (20 darab), asztalok, nagy mágnestábla, flipchart tábla, valamint egy bordásfal az elgémberedett végtagok helyrerázására is. Ha projektort szeretnél használni, azt ebben a helyiségben javasoljuk (projektort tudunk biztosítani).

Ha négynél többen jönnétek, ezt a helyiséget javasoljuk!

Alkalmas lehet például: pszichodrámához, mediációhoz, nyelvtanfolyamhoz, kisebb létszámú képzésekhez, tréningekhez, workshopokhoz, oktatásokhoz, tárgyalásokhoz, varró- és egyéb szakköri tevékenységhez, mentálhigiénés foglalkozásokhoz, gyógypedagógiai fejlesztéshez vagy mozgásfejlesztéshez.

Konyha

Meglepő lehet, de a konyhát is ajánljuk, ha ketten-hárman-négyen vagytok és asztalnál kívántok dolgozni. Nem fog rotyogni a gulyás a háttérben!

Az asztalhoz négyen tudtok leülni.

Alkalmas lehet például: nyelvtanításhoz, korrepetációhoz, logopédiai fejlesztéshez vagy bármilyen megbeszéléshez.

A konyhában találhatóak a kávéfőző és vízforraló berendezések, egy mikróhullámú sűtő és egy kis hűtő is. Az elme további frissítésére becsületkasszás jelleggel találhatóak sós és édes csemegék is, amikből bátran fogyaszthatsz.

  • Szívesen megmutatjuk élőben is

    Gyere, nézd meg a saját szemeddel a helyiségeket! Körbevezetünk és egy kávé mellett megválaszoljuk a kérdéseidet. Ha mindent kedvezőnek találsz, a helyszínen el is tudjuk intézni a papírmunkát, hogy az első bérlési alkalmadkor már csak a vendégeidre tudj figyelni.